ISU vrea să înființeze un nou punct de lucru în județul Botoșani

Conducerea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani și-a propus ca obiectiv, anul acesta, înființarea unui nou punct de lucru în județul Botoșani, după ce la finele anului trecut s-a deschis un astfel de punct la Darabani.

 

ISU vrea să înființeze un nou punct de lucru în județul Botoșani

Col. Cristian Amarandei, șeful ISU Botoșani, a anunțat la ședința de bilanț că se fac demersuri pentru deschiderea unui punct de lucru în orașul Flămânzi.

Înființarea acestui nou punct are ca scop eficientizarea activității Inspectoratului, prin reducerea timpului de răspuns.

Prezent la bilanțul ISU, col. Gabriel Benone Duduc, șeful Direcției de Prevenire din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a felicitat Inspectoratul de la Botoșani pentru măsurile pe care le ia pentru a fi cât mai aproape de cetățeni, într-un timp cât mai scurt. 

"Am avut o discuție cu inspectorul șef, succes în ceea ce vă propuneți. Asta ne face să fim mai aproape de cetățean, de un răspuns mai rapid la situațiile dificile în care se poate afla", a spus col. Gabriel Benone Duduc.

 

 

Spune-ne opinia ta