ISU va face un control amanuntit la fabrica de mobila de la Roma!

ISU va face un control amanuntit la fabrica de mobila de la Roma!
Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta va demara un amplu control la fabrica de mobila de la Roma, ca urmare a celor doua incendii izbucnite in incinta unitatii, la un interval de doar cateva zile.

Un prim incendiu a izbucnit pe data de 8 iunie, la unul dintre uscatoarele fabricii, de la un motor care transporta agentul termic de la centrala. Pagubele au fost semnificative, focul mistuind peste 120 de metri cubi de cherestea.

Un al doilea incendiu a izbucnit in cursul zilei de marti, 14 iunie, la un buncar de rumegus, de la o scanteie provenita de la un utilaj mecanic.

De aceasta data insa, a fost distrus un acoperis, pagubele fiind estimate la 5.000 de lei. Date fiind acestea, reprezentantii ISU Botosani vor verifica daca se respecta toate normele in domeniu.

“Vom face un control amanuntit si vom verifica modul in care se respecta normele de prevenire a incendiilor, precum si normele de securitate. De asemenea se va verifica si starea tehnica a masinilor de prelucrare a lemnului si modul cum sunt exploatate", a declarat col. Radu Anton, seful ISU Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
311

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
449

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
578

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...