Isprava unui tanar de 18 ani: A furat masina sefului si a bagat-o in gard! Vezi ce au mai descoperit politistii!

Isprava unui tanar de 18 ani: A furat masina sefului si a bagat-o in gard! Vezi ce au mai descoperit politistii!
La data de 13.06.2014, în jurul orei 12.40, Poliția oraşului Darabani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în cartierul Eşanca din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu avarii.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a identificat conducătorul auto implicat în accident, în persoana unui tânăr de 18 ani, din localitatea Seliștea, comuna Mileanca, judeţul Botoşani.

În urma cecetărilor efectuate, s-a stabilit ca autoturismul aparţinea unei societăţi comerciale din comuna Mileanca, unde tânărul implicat în accident era angajat, fiind sustras de către acesta în dimineaţa de 13.06.2014. Ulterior, în timp ce se deplasa pe raza oraşului Darabani, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul, izbindu-se în gardul unei locuinţe.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Faţă de tânărul implicat în producerea evenimentului nu au fost formulate alte plângeri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
138

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
475

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
65

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...