Isprava unui şofer botoşănean, în plină noapte: A rupt un gard, un stâlp de telefonie şi unul de iluminat!

Un tânăr de 23 de ani a fost rănit, o maşină distrusă, şoferul teribilist reuşind "performanţa" de a se izbi cu maşina într-un gard şi de a rupe doi stâlpi!

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Iaşului din municipiul Botoşani, un tânăr de 27 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, pe un sector de drum în curbă uşoară), astfel încât vehiculul a intrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, apoi a ieşit în afara carosabilului.

În împrejurările arătate, autoturismul a izbit şi rupt o porţiune dintr-un gard, un stâlp de telefonie şi unul de iluminat public, după care a revenit pe partea carosabilă, oprindu-se pe axul străzii.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 23 ani, din municipiul Botoşani, pasager în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...