Isprava unei fete de 17 ani: S-a urcat la volan fără permis şi a fugit de poliţişti!

O tânără în vârstă de 17 ani, aflată la volanul unui autoturism, a pus pe jar poliţiştii rutieri după ce nu a vrut să oprească la semnalul acestora. Autoturismul a fost oprit in cele din urma după o urmărire pe mai multe strazi din municipiul Dorohoi, in masina fiind si proprietarul, un barbat de 44 de ani.

La data de 15 februarie, ora 00.04, pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Opel Astra.

Intrucât conducătorul auto a refuzat să opreasca, autoturismul a fost urmărit și in cele din urmă oprit pe strada Oborul Nou, din municpiul Dorohoi.

La volan a fost depistată minora Cristina Iuliana C. de 17 ani, din comuna Brăești, pe locul din partea dreapta faţă a fost depistat Mihai M. de 44 ani din municipiul Dorohoi, deținătorul autovehiculului în cauză.

Cristina Iuliana C. a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Față de aceasta se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar față de Mihai M. sub aspectul comiterii infractiunii de incredințarea cu știință a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...