ISJ ofera cazare si masa candidatilor la bacalaureat care provin din zonele inundate!

ISJ ofera cazare si masa candidatilor la bacalaureat care provin din zonele inundate!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Pentru ca toti cei aproape 3.500 de elevi sa poata sustine in continuare probele examenului de bacalaureat, Inspectoratul Scolar Judetean a propus Ministerului Educatiei, care si-a dat si acceptul, ca pentru elevii din Saveni, Cotusca, Trusesti si Stefanesti sa fie puse la dispozitie in mod gratuit conditii de cazare si masa la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botosani.

"De astazi pana pe 2 iulie le putem oferi gratuit cazarea si masa, la internatul si cantina Liceului Teoretic "Nicolae Iorga", elevilor din Saveni, Cotusca, Trusesti si Stefanesti, care vor sa ramana in Botosani pana la urmatoarea proba a bacalaureatului. Este un demers al ISJ cu avizul Ministerului Educatiei", a declarat Ada Macovei, inspectorul general al ISJ.

La cea de-a doua proba a bacalaureatului, de astazi, la proba obligatorie profilului,  a fost o singura problema, cu un elev din Saveni care nu a putut ajunge la timp, din cauza drumului blocat spre Botosani, astfel ca va avea un subiect de rezerva, incepand proba la 13.30.

"Avem un singur elev din Saveni, pentru care am solicitat si avem aprobarea ministerului, un subiect de rezerva, proba incepe la ora 13.30, nu a ajuns la timp, pana la ora 09.00", a adaugat Ada Macovei.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
92

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
161

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
821

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...