Isi petrece ziua numelui in spital, fiind si cercetat pentru vatamare corporala din culpa!

Un tanar de doar 19 ani a provocat aseara un grav accident de circulatie, soldat cu ranirea grava a pasagerului care il insotea pe moped! La randul sau, tanarul este grav ranit.

Ieri seara, in jurul orei 23.00, politistii din comuna Prajeni au fost sesizati ca pe raza de competenta, pe DJ 282, intre localitatile Prajeni si Flaminzi, s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omenesti.

"Primele cercetari efectuate de catre echipa operativa deplasata la fata locului au stabilit ca in jurul orei 21.45, in timp ce T. Constantin, de 19 ani, din comuna Prajeni, judetul Botosani, conducea un motoscuter pe DJ 282, avand ca pasager pe C. Ioan, de 52 de ani, din municipiul Iasi, nu a abservat la timp un vehicul cu tractiune animala care circula in fata sa, condus regulamentar de C. Mihai, de 34 de ani, din orasul Flaminzi, imprejurare in care a intrat in coliziune cu acesta", precizeaza comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma impactului, atat conducatorul motoscuterului, cat si pasagerul acestuia, au suferit leziuni ce au impus internarea la Spitalul Judetean Botosani, respectiv Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

In urma testarii cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca in momentul producerii accidentului conducatorul atelajului nu se afla sub influenta alcoolului.

Conducatorul motoscuterului nu a putut fi testat in vederea stabilirii concentratiei de alcool in aerul axpirat, atat acestuia, cat si conducatorului atelajului fiindu-le recotate probele biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In momentul producerii accidentului, conducatorul mopedului si pasagerul nu purtau casca de protectie, iar mopedul nu era inregistrat.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatorului mopedului, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa", a adaugat comisar Manuela Ieremie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...