Ironii cu panseluțe în Consiliul Local. "Sunt mai ofilite ca anul trecut", a spus Tincu

Ironii cu panseluțe în Consiliul Local. "Sunt mai ofilite ca anul trecut", a spus Tincu
Consilierul local Mihai Tincu a ținut să îl felicite pe Florin Ghiorghiță că firma Marisa Jardin a câștigat licitația pentru plantarea panseluțelor în oraș.

Social-democratul a ținut să îi mai transmită lui Ghiorghiță că nu îi poartă de grijă, declarația venind după schimbul de replici acide dintre Aura Simion și democrat-liberal.

“Eu nu am nimic cu domnul Ghiorghiță, eu am problemele și grijile mele, chiar m-am bucurat că ați câștigat licitația cu panseluțele. Să vă dea Dumnezeu sănătate și să vă purtați singur de grijă, că eu nu vă port.", a spus Mihai Tincu.

“Să știți domnule Tincu că noi nu am câștigat nicio licitație în nume personal, și îmi aduc aminte un slogan din campania electorală când cineva spunea mai puține panseluțe, mai multe locuri de muncă, și am văzut că au fost mai multe panseluțe și mai puține locuri de muncă. Văd că s-a întors sloganul și nu știu de ce. Vă asigur că atât eu cât și ceilalți care suntem în Consiliul Local facem tot posibilul ca municipiul Botoșani să arate mai frumos, mai îngrijit și să ne mândrim cu el.", a fost replica lui Florin Ghiorghiță.

În aceeași notă, Mihai Tincu i-a spus lui Florin Ghiorghiță că anul acesta panseluțele sunt mai ofilite, probabil din cauză că PDL a pierdut alegerile.

“Am văzut că ați venit cu jumătate de preț, ce-am auzit și eu, vă invit să veniți și dumneavoastră să constatați, și panseluțele sunt la jumătate și sunt cam supărate, cam mohorâte față de anul trecut. Sunt de vreo două-trei ori mai supărate și mai ofilite decât anul trecut. Probabil prețul a fost proporțional cu valoarea și cu ambalajul de prezentare.", a afirmat Tincu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
567

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
67

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
76

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...