Irina Stoleru și Andrei Vereș, Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Național "Mihai Eminescu"-FOTO

Irina Stoleru și Andrei Vereș, Miss și Mister Preuniversitaria la Colegiul Național "Mihai Eminescu"-FOTO
Cei mai frumoși liceeni ai Colegiului Național "Mihai Eminescu" au fost desemnați, sâmbără seara, în cadrul concursului de frumusețe Miss și Mister Preuniversitaria.

Locul I a revenit elevilor Irina Stoleru și Andrei Vereș. 







Andrei Vereș a primit și titlul de Mister Popularitate.

Pe locul II s-au clasat Aura Evelina Pungă (Miss Popularitate) și Bogdan Finașcu, iar locul III a revenit elevilor Petronela Murărașu și Sebastian Purușniuc. 













Pentru titlul de Miss Preuniversitaria au mai concurat Diana Cozma, Andreea Chirieac, Raluca Oboroceanu, Bianca Nedelcu și  Ioana Teodorescu.

Titlul de Mister Preuniversitaria a fost râvnit și de elevii Dragoș Pleșcău, Cosmin Pădurau, Sebastian Ruja, Vlad Porfir și Alexandru Azamfirei. 

Finala concursului Miss și Mister Popularitate va avea loc pe data de 14 martie.

Concursul de frumusețe este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor și Inspectoratul Școlar Județean.






 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
11

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...