Ionică Nechifor este curtat de multi, spune şeful său de partid!

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că încă nu a fost luată o decizie de schimbare a directorului de campanie pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale după ce vicepreşedintele partidului Ionică Nechifor, cel care a fost numit coordonator pentru aceste două campanii, a trimis o adresă la partid prin care a anunţat că se retrage.

"Este o adresa trimisa de domnul Nechifor si dumnealui cand se mai supara mai trimite astfel de scrisori. Eu am luat ca atare, este o vointa pe care nu o putem comenta dar cred ca trebuie sa mai avem rabdare si nu e prima data cand la suparare mai ia o astfel de decizie. PNL nu a deranjat si nu a suparat pe nimeni, dar fiecare apreciaza supararile dupa cum considera", a declarat Florin Turcanu.

Liderul liberalilor a spus ca exista si anumite presiuni in ceea ce il priveste pe Nechifor, care este curtat si de alte partide politice.

"Altii sunt care si-l doresc pe Nechifor in partid si s-ar putea sa fie intr-o situatie delicata, sunt prea multi care il curteaza, dar domnul Nechifor iubeşte prea mult fermierii. Am incredere ca va ramane in PNL dar spune ca din motive personale se retrage. I-am cerut sa avem o discutie sa vedem daca a fost atat de solicitanta activitatea dumnealui la PNL", a precizat presedintele PNL.

In cazul in care Ionica Nechifor nu se va razgandi, coordonator pentru Campania de la europarlamentare va fi desemnat senatorul Viorel Grigoras.

Directorul Statiunii de Cercetare Popuati are la dispozitie o saptamana pentru a decide daca mai  coordoneaza sau nu campania. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...