Iohannis, criticat pentru ca si-a luat sotia la Bruxelles si "atitudinea de lumea a treia" fata de jurnalisti

Iohannis, criticat pentru ca si-a luat sotia la Bruxelles si "atitudinea de lumea a treia" fata de jurnalisti
Presedintele Klaus Iohannis este criticat pentru ca sotia sa, Carmen Iohannis, a fost inclusa in delegatia oficiala care s-a deplasat la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, dar si pentru refuzul de a raspunde intrebarilor jurnalistilor.

Cel care isi exprima astfel dezacordul fata de seful statului este europarlamentarul Cristian Preda.

"Tot atitudine de lumea a treia e si dispretul aratat de Klaus Iohannis pentru intrebarile jurnalistilor care l-au insotit la Bruxelles. De ce i-a mai luat cu el daca nu voia sa fie intrebat nimic? Cred, pe de alta parte, ca ar trebui sa aflam daca sotia sefului statului a fost inclusa in delegatia oficiala. Ar fi o premiera si, din cate stiu, nu exista vreo reglementare legala care sa ingaduie asa ceva. Ce e sigur e ca la Consiliul European nimeni nu e invitat cu sotia/sotul...", a scris pe Facebook Cristian Preda, conform ziare.com.

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat, vineri, concluziile reuniunii Consiliului European de primavara, unde s-au purtat discutii despre crearea unei Uniuni Energetice a Europei.

Iohannis si-a inceput discursul la conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, dar s-a oprit la scurt timp, pentru ca in sala de presa a pornit pe neasteptate un televizor al televiziunii cu circuit intern, din cadrul Consiliului European.

Presedintele s-a oprit nou, la scurt timp, deranjat pentru ca in sala se auzea un telefon mobil al unui jurnalist din primul rand. Seful statului a tacut circa doua minute, dupa care si-a reluat discurusul.

Klaus Iohannis a refuzat ulterior sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
45

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
98

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
33

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...