Ioan Oltean, implicat într-un accident: Sunt atent cu femeile. Ca un vânt, ca o boare, aşa am atins maşina doamnei profesoare

Ioan Oltean, implicat într-un accident: Sunt atent cu femeile. Ca un vânt, ca o boare, aşa am atins maşina doamnei profesoare
Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a fost implicat, vineri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în faţa colegiului din Bistriţa unde învaţă fiica sa, el lovind cu maşina autoturismul unei profesoare care încerca să parcheze.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, referitor la tamponarea în care a fost implicat, în faţa unui colegiu din Bistriţa, că doar "a atins" maşina profesoarei, "ca un vânt, ca o boare", el fiind "atent cu femeile".

"Eu sunt foarte apropiat de femei, cum aş putea şifona o tânără şi frumoasă profesoară? Sunt atent cu femeile, mai ales cu cele care sunt profesoare la «Liviu Rebreanu». Eram într-adevăr cu maşina de la Camera Deputaţilor, dar numai am atins maşina doamnei profesoare, ca un vânt, ca o boare, aşa am atins eu maşina doamnei profesoare. Nu s-a supărat. Nu e nici fericită, dar a fost extrem de elegantă doamna", a declarat Ioan Oltean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs, vineri, în jurul orei 8.00, pe Bulevardul Republicii din Bistriţa, în faţa Colegiului Naţional "Liviu Rebreanu".
   
Potrivit martorilor, deputatul PDL Ioan Oltean şi-a dus fiica la şcoală, cu maşina, parcând într-o alveolă, iar când a ieşit nu s-ar fi asigurat. Astfel, el ar fi lovit maşina unei profesoare care îşi căuta loc de parcare.

Martorii susţineau că profesoara era foarte supărată fiindcă, în urma impactului, maşina sa a rămas cu ambele uşi de pe partea dreaptă îndoite, dar Ioan Oltean a încercat să o calmeze, asigurând-o că vor rezolva problema pe cale amiabilă.

Comisarul şef Roberto Hasnaş, şeful Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, declara că a auzit despre accident.

"Am auzit că domnul deputat Ioan Oltean a fost implicat într-un accident rutier în faţă la Colegiul Naţional «Liviu Rebreanu», dar nu m-a sunat, nu ştiu. Tamponările astea se rezolvă amiabil, prin asigurări. Nu trebuie să meargă Poliţia. De auzit, am auzit. Ce nu se aude în oraşul acesta?", spunea Hasnaş.

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, circulă, când se află la Bistriţa, cu un Logan al Camerei Deputaţilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
48

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
89

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
148

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...