Invitatul de la Știri: Doctor Corneliu Saradan, medic în cadrul Direcției de Sănătate Publică din Botoșani! (video)

Șapte zile cu temperaturi extreme și cu disconfort termic ridicat. În zilele în care mercurul din termometre a ajuns chiar și la 42 de grade Celsius este bine să știm cum să ne protejăm sănătatea.

Dacă în zilele obișnuite nu ne facem griji de hainele pe care le purtăm, ce mâncăm la cină sau câtă protecție solară aplicăm pe piele, în zilele caniculare trebuie să fim mult mai atenți în ce interval orar ieșim la plimbare, cu ce fel de haine ne îmbrăcăm, cum ne protejăm ochii și pielea de razele solare puternice și ce mâncăm pentru a nu ne fi rău.

Pentru a învăța ce este bine și ce nu este bine să facem pe caniculă, doctor Corneliu Saradan a fost prezent în studioul Știri Botoșani în cadrul emisiunii „Invitatul de la Știri”.

Doctor Corneliu Saradan este născut pe 29 octombrie 1959 și a absolvit studiile Universității de Medicină și Farmacie din Iași.

Medicul botoșănean lucrează de mai bine de 20 de ani în cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, activând pe Serviciul de Promovare a Sănătății. Cadrul medical este implicat în diferite acțiuni de promovare a sănătății, dar și de educație sanitară.

Invitatul de la Știri cu dr. Corneliu Saradan

Moderator Bianca Ciaicofschi

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu Dinamo: ”O misiune dificilă pentru noi, trebuie să fim pregătiți mental pentru acest joc!”

astăzi, 08:16

Dinamo și FC Botoșani s-au duelat în ediția precedentă pentru evitarea retrogradării și, în cele din urmă, s-au salvat ambele. Acum, „câinii” sunt pe locul 3 &icir...

ANM, prognoză meteo de ultimă oră! Nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen!

astăzi, 08:02

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo de ultimă oră pentru România. Conform experţilor, nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen ...

Botoșăneanul care și-a ucis soția în scara blocului și-a pus capăt zilelor în penitenciar!

astăzi, 07:45

Paznicii penitenciarului l-au găsit pe bărbat, în toiul nopții. Bărbatul de 54 de ani fusese închis pentru omor calificat, la sfârșitul lunii martie, când și-a ucis so...