Invitatie la Casa Dulce!

Invitatie la Casa Dulce!
In perioada 14 - 17 aprilie 2011, Casa Dulce va invita la Expozitia de produse pentru nunti si alte evenimente speciale din viata ta! Vor fi prezentate torturi ornate cu decoratiuni din martipan, izomalt, ciocolata, in diverse nuante.

Se vor putea vedea torturi decorate alb-negru – tendinta anului 2011, torturi cu nuante de rosu aprins, verde crud, bleu, crem, mov etc.

Dorim sa le uram "Bun venit pe lume" si celor mai mici clienti, recomandandu-le parintilor cateva idei de torturi viu colorate pentru cumatrii.

Prezentarea torturilor va fi atat pe suporturi supraetajate (rotund, patrat), cat si pe suporturi cu distantiere intre etaje. In acest an venim cu noi modele de suporturi de tort  pentru a oferi eleganta la prezentarea tortului de mireasa.

Vor fi si cateva torturi ornate cu flori naturale, decor realizat de Floraria Azaleea, responsabila si de ornarea salii.

Mirii anului 2011 vor putea degusta din bunatatile pregatite de noi, vor putea alege tortul pentru nunta, vor putea alege Floraria Azaleea pentru a se ocupa de aranjamentele florale si a salii de nunta, si, de asemenea, vor putea avea parte de pachete promotionale de bauturi oferite de Voronskaya.

Vor fi spre degustare torturi, aperitive, bomboane, miniprajiturele, specialitati de brutarie, inghetata si cu ocazia sarbatorilor pascale – pasca cu ciocolata si pasca cu smantana si cozonaci traditonali de casa.

La dispozitia vizitatorilor va sta personalul de la Casa Dulce, alaturi de reprezentanti ai Florariei Azaleea si reprezentanti ai firmei de bauturi alcoolice Voronskaya.

Va asteptam sa pasiti pe covorul rosu si sa colaboram la viitoarele evenimente unice din viata dumneavoastra! Suntem deschisi ideilor dumneavoastra!

 

(Material publicitar)

 

 

 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
29

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
25

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
30

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...