Investitori interesați de parcul industrial de la Bucecea!

Investitori interesați de parcul industrial de la Bucecea!
Mai mulți oameni de afaceri, din diferite domenii de activitate, s-au arătat interesați să opereze în parcul industrial pe care Consiliul Județean îl va deschide în orașul Bucecea, după cum susțin reprezentanții instituției.

Președintele Consiliului Județean susține că s-a rezolvat situația terenului în suprafață de 5 hectare pe care urmează a funcționa acest parc industrial, în perioada următoare urmând a fi făcute demersurile necesare în vederea obținerii documentației pentru înființarea efectivă a acestui obiectiv.

Firmele care vor dori să opereze în cadrul parcului industrial vor beneficia de o serie de facilități în ceea ce privește utilitățile.

"Se va face proiectul de parc industrial efectiv și se obține statutul de parc industrial, după care se și poate opera acolo. Acolo vor veni firme și deja sunt niște discuții cu câteva societăți care vor să opereze. Vor fi niște facilități. Una dintre firmele interesate este o firmă de construcții din Botoșani, erau niște gânduri și cu moldovenii care ar fi interesați să vină să opereze aici. Dacă se obține statutul mergem mai departe, este o chestiune care trebuie fructificată până la capăt", a declarat Gheorghe Sorescu, vicepreședintele Consiliului Județean.

Parcul industrial de la Bucecea, va fi administrat de societatea Parc Industrial, care funcționează în subordinea Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
74

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
115

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
39

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...