Investiții de peste 12 milioane de lei promise de Delgaz Grid în Botoșani, și în acest an

Investiții de peste 12 milioane de lei promise de Delgaz Grid în Botoșani, și în acest an

Delgaz Grid, compania de distribuţie de electricitate și gaze naturale a Grupului E.ON România, a investit, anul trecut, peste 12 milioane de lei pentru modernizarea și dezvoltarea sistemului de distribuţie a energiei electrice din judeţul Botoșani.

„Creşterea siguranţei în alimentare şi un serviciu de distribuţie de calitate pentru clienţii noştri sunt prioritare pentru companie”, spun reprezentanții societății.

Principalele investiții din 2019 au vizat: continuarea automatizării sistemului de distribuție prin montarea a 25 de echipamente telecomandate în rețelele aeriene de medie tensiune; lucrări de modernizare la echipamente din 5 stații de transformare; înlocuirea a 45 de transformatoare și modernizarea altor cinci; modernizări ale rețelei de joasă tensiune în 12 localități.

Urmare a investiţiilor derulate am obținut deja rezultatele vizibile, principalii indicatorii de calitate, în special cei referitori la asigurarea continuității serviciului de distribuție, s-au îmbunătăţit de la an la an. Pentru 2020 am alocat un buget total de investiții în distribuția de energie de circa 250 de milioane de lei, în creștere față de anul precedent”, declară Csulak Ferenc, director general Delgaz Grid.

Pentru anul în curs, societatea și-a propus investiții de circa 12,8 milioane de lei pentru modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice din județ, în principal pe aceleași categorii ca în 2019.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
558

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
137

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
185

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...