Investirea primarului Romica Magopet si a Consiliului Local Ibanesti

Investirea primarului Romica Magopet si a Consiliului Local Ibanesti
Sambata, 30 iunie 2012, la sediul Primariei comunei Ibanesti a avut loc sedinta de investire a primarului Romica Magopet si a Consiliului Local Ibanesti, in prezenta Danielei Volosciuc, in calitate de reprezentant al Prefecturii judetului Botosani.

La eveniment au participat reprezentantul poliției locale - sef de post Tarnauceanu Catalin, Mariana Magopet – directorul scolii, preotii parohi Berechea Ovidiu, Foca Claudiu si Mihai Bogdan Stefan, medicul de familie Tabarcea Steluta, precum si alti invitati.
 
In cadrul sedintei s-a constituit noul Consiliu Local, iar consilierii  au depus juramantul prin care si-au luat  angajamentul ca vor fi devotati comunitatii pe care o reprezinta.

A urmat momentul in care primarul Romica Magopet a depus juramantul pentru noul mandat si a luat cuvantul pentru a multumi locuitorilor comunei Ibanesti, cat si celor prezenti pentru increderea acordata.

"Vreau sa multumesc in primul si in primul rand locuitorilor acestei comune, pe care eu  in nenumarate randuri am spus ca o consider familia mea, pentru aprecierea publica pe care au facut-o prin acordarea acestui vot intr-un procent atat de mare. Aceasta arata incredere, arata ca cetatenii din comuna Ibanesti sunt respectati si nu in ultimul rand arata ca noi stim sa ne implicam in rezolvarea problemelor. Vreau sa multumesc aparatului propriu pentru activitatea pe care a desfasurat-o in aceasta perioada cat eu am fost primar, pentru implicarea de care a dat dovada in rezolvarea si respectarea legislatiei problematicii administrative si profesionale din punct de vedere al aparatului propriu si nu in ultimul rand vreau sa va asigur ca voi continua sa pun in aplicare toate procedeele pentru a dezvolta aceasta comuna. Asta inseamna ca voi continua sa promovez tinerii, voi continua sa promovez valorile, voi proceda la o dezvoltare durabila, bazata pe o cunoastere coerenta si corecta a tuturor legilor si nu in ultimul rand a-i sanctiona pe cei care sunt lenesi si care sunt neperformanti si daca vreti, pe cei care isi bazeaza anumite structuri pe minciuna si pe neadevar", a spus in cuvantul sau primarul investit.
 
In cadrul aceleiasi sedinte s-a ales viceprimarul comunei. Pentru postul de viceprimar a fost ales Lavric Savel.

"Va multumesc din suflet pentru increderea acordata  si as vrea sa felicit toti consilierii locali pentru ca au fost alesi intr-un consiliu local pe care impreuna l-am format. Am candidat toti impreuna pentru aceasta functie de consilier local, locuitorii ne-au votat ca oameni cunoscuti, pregatiti , responsabili de ceea  ce fac, ne-au votat ca oameni- nu ca partid. Am vrut sa demonstram ca suntem luptatori,ca suntem responsabili si ca oamenii au incredere in noi ca vom face lucruri bune si utile pentru cetatenii comunei . Multumesc si celor care au raspuns la invitatia de a participa astazi la aceasta sedinta. Multumesc domnului primar pentru increderea acordata si sper intr-o colaborare fructuoasa . Stiu ca odata cu trecerea timpului responsabilitatile noastre cresc , cu experienta pe care am dobandit-o in acesti ani o sa fim atenti si o sa promovam proiecte si vom face treaba buna", a spus viceprimarul comunei Ibanesti.
 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
12

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
32

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
85

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...