Inventar în bucătăria Spitalului Judeţean: "am cântărit carnea, am făcut inventarul", spune Corneliu Mihai!

Șefii Spitalului Județean au efectuat un control la bucătăria Spitalului Județean, unde au făcut o inventariere a alimentelor pentru a vedea dacă stocurile corespund.

Managerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, a precizat că nu a identificat probleme, dar activitatea de la bucătărie va fi monitorizată în permanență.

Acesta a spus că, deși bugetul alocat pentru hrana zilnică a bolnavilor nu este foarte mare, se va încerca asigurarea unui meniu calitativ.

"E un buget alocat pentru hrana oamenilor. Facem tot posibilul să fie masa cât mai bună din acest buget. Am fost acum două săptămâni acolo, am cântărit carnea, am făcut inventarul, chiar am mers cu domnul Clivăț și am făcut inventarierea la carne de pui, carne de vită, de porc și stocurile erau corespunzătoare. E un obiectiv și acesta, să urmăresc, din puținul pe care îl avem, hrana să fie cât de cât de calitate", a precizat Corneliu Mihai.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Tehnologii învechite, calitate slabă”: Armata română renunță la Kalașnikov și anunță un program de înzestrare cu arme de tip NATO!

astăzi, 19:34

Ministerul Apărării Naționale (MApN) intenționează să achiziționeze 200.000 de pistoale, arme de asalt, puști cu lunetă și mitraliere moderne, compatibile NATO, pentru înzestrarea mili...

Ilie Bolojan anunță schimbări: “Magistrații se pensionează prea rapid, trebuie să creștem vârsta”!

astăzi, 18:50

Premierul Ilie Bolojan a susținut vineri, la finalul unei săptămâni marcate de asumarea răspunderii în Parlament pe primul pachet de măsuri fiscale, o conferință de presă în ...

Valeriu Iftime i-a promis "război" Farului la debutul lui Ianis Zicu! Ce a spus despre Gică Hagi: "E greu"!

astăzi, 18:00

Valeriu Iftime: "Chiar cred că pot să câștig" Valeriu Iftime nu vrea să mai aibă emoții în actualul sezon și își propune să înceapă cu dreptul împo...