Invatatorii si educatorii aflati in restrangere de activitate si-au gasit posturi!

Invatatorii si educatorii aflati in restrangere de activitate si-au gasit posturi!
Marti s-a desfasurat o noua sedinta publica in Aula Colegiului National “A.T. Laurian" pentru rezolvarea restrangerilor de activitate si a pretransferurilor, in cazul educatorilor si invatatorilor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, la invatatori, toate cele trei restrangeri de activitate au fost rezolvate, in timp ce la pretransfer, din cele 62 de dosare depuse, au fost rezolvate 57.

La invatatori au fost 10 restrangeri de activitate, si de asemenea au fost rezolvate toate, iar la pretransfer din cele 55 de dosare depuse au putut fi rezolvate doar 33.

“Toate cele 13 restrangeri de activitate au fost rezolvate, in timp ce la pretransfer pentru cei care au vizat posturi mai bune, dar in cazul carora nu s-a putut solutiona cererea, acestia au ramas pe aceleasi posturi ca si pana acum", a declarat Daniel Cojocaru, inspector resurse umane, in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.

Situatia profesorilor intrati in restrangere de activitate sau care au depus cereri pentru pretransfer a fost rezolvata ieri, tot in cadrul sedintei publice. 52 de posturi au fost ocupate de catre cei care au intrat in restrangere de activitate, iar 83 la pretransfer.

“Sunt 14 maistri intrati in restrangere de activitate, de la Liceul de Constructii, Textil si de la Sendriceni si a caror situatie a ramas nerezolvata. Dar se va rezolva in toamna, prin planul de scolarizare", a spus Daniel Cojocaru.

Posturile ramase libere in urma acestor sedinte vor intra la etapele viitoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
635

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
314

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
86

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...