Introducerea obligatorie a Certificatului Verde la locul de muncă, din nou în discuție

Introducerea obligatorie a Certificatului Verde la locul de muncă, din nou în discuție

Autoritățile statului român vor reînceperea discuţiilor pentru introducerea Certificatului Verde la locul de muncă, în condiţiile în care proiectul de lege se află blocat la Camera Deputaţilor de mai bine de o lună.

Anunțul a fost făcut de premierul Nicolae Ciucă, care, întrebat, marţi, când va fi introdusă obligativitatea Certificatului Verde la locul de muncă, premierul a răspuns că s-a luat deja în discuție această problemă.

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit sa găsim acele soluţii prin care certificatul să fie reintrodus în dezbatere în Parlament, iar când va fi aprobat de Camera Deputaţilor să meargă spre promulgare. Nu estimez un timp acum”, a explicat premierul României, citat de presa centrală.

Întrebat dacă ia în calcul ca persoanele care au trecut prin boală, dar care nu au fost înregistrate la DSP să poată beneficia de Certificat Verde, Nicolae Ciucă a transmis că „din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală”. 

Pe de altă parte, Nicolae Ciucă a transmis că nu s-a discutat în interiorul Guvernului despre varianta eliberării certificatului după prima doză de vaccin, propunere făcută de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gestul impresionant făcut de trei frați din Botoșani. ”Le-am strâns mâna și i-am felicitat!” (Foto)

astăzi, 19:51
192

”Dacă vii la donare, nu veni singur, mai ia pe cineva cu tine!”, a fost mesajul transmis de dr. Loredana Roșca, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină (CTS) din Botoșani.  ...

Primăria Botoșani își face propriul Palat, Cosmin Andrei a anunțat și unde va funcționa noua instituție!

astăzi, 18:45
220

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a făcut anunțul către tineri în cadrul Galei Voluntarului, eveniment desfășurat marți seara în sala Teatrului pentru Copii și Tineret...

Povestea dureroasă din spatele acestei fotografii!

astăzi, 18:30
309

Dar cum ne vom raporta la rândurile de mai jos, atunci când realitatea este cruntă? În prag de Sfintele Sărbători de iarnă, Vlad Plăcintă ne îndeamnă să salvăm viața ...