Intimidări, hărțuire și amenințări la Direcția Silvică! Vezi cine acuză

Intimidări, hărțuire și amenințări la Direcția Silvică! Vezi cine acuză
Acuzații grave la adresa conducerii Direcției Silvice Botoșani, aduse de unul dintre angajați, care este și liderul Sindicatului Silvicultorilor din județul Botoșani.

Cristian Zamfirescu îl acuză pe directorul instituției, Sorin Corduneanu, că ameniniă și denigrează profesional salariații, care se simt hărțuiți la locul de muncă.

Pentru a-și face cunoscute nemulțumirile, Zamfirescu a  protestat, vineri, în fața Palatului Administrativ, obținând în acest sens toate aprobările de la jandarmi și Primărie.



Liderul Sindicatului Silvicultorilor a spus că sunt mulți colegi care de asemenea au parte de un astfel de tratament din partea directorului, dar se tem să le spună, pentru a nu fi dați afară.

"Vreau să aduc la cunoștința opiniei publice, în calitatea mea de lider de sindicat, nemulțumirile multor silvicultori pe care-i reprezint oficial. Mulți dintre ei, inclusiv eu, ca lider, suntem tratați în cadrul serviciului cu intimidări, presiuni, manipulări, amenințări și denigrări profesionale de către managerul unității, prin mutarea locului de muncă împotriva voinței angajatului, decizii de imputare, evaluări incorecte, hărțuire la locul de muncă, lezarea demintății silvicutorului", a spus Cristian Zamfirache.

El a ținut să precizeze că: "Protestul este individual, atât pentru că toate cele menționate se întâmplă și liderului, cât și pentru ca angajații au teama pierderii locului de muncă în cazul expunerii publice".



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
3

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
60

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
34

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...