Interventii chirurgicale ale rudelor angajatilor de la Nova Apaserv, suportate de operatorul de apa!

Interventii chirurgicale ale rudelor angajatilor de la Nova Apaserv, suportate de operatorul de apa!
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, vrea o sedinta cu toti angajatii de la Nova Apaserv pentru a purta discutii cu acestia despre problemele pe care le intampina in activitatea pe care o desfasoara, dar pentru a vedea care este si pozitia acestora vizavi de ceea ce se intampla la operatorul de apa si ce propuneri au ei pentru redresarea unitatii.

“Am discutat sa organizam o sedinta cu toti angajatii de la Nova Apaserv, sa ii ascultam, sa vedem exact pozitia lor si sa putem identifica poate si alte aspecte care au incurcat sau au impotmolit lucrurile in cadrul societatii", a spus seful CJ.

Florin Turcanu a mai spus ca la anul va fi renegociat contractul colectiv de munca de la nivelul operatorului de apa, dat fiind ca actualele clauze sunt in defavoarea societatii.

Un exemplu de clauza ar fi acela ca in cazul in care un angajat este supus unei interventii chirurgicale, costurile sunt suportate de Nova Apaserv, la fel si in cazul rudelor de gradul I.

“Sunt angajati care fac anumite operatii care pot fi amanate sau facute pe banii lor. La fel, si la rude se deconteaza. Nu exista nicio limita de valoare. La inmormantari, botezuri, cununii, boala, Nova Apaserv trebuie sa deconteze o parte din cheltuielile respective. Contract asa frumos ca la Nova Apaserv nu mai este pe nicaieri", a mentionat Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
21

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
47

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
93

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...