Intersecția străzii Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu va fi semaforizată

Intersecția străzii Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu va fi semaforizată
Intersecția Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu, unde s-au produs până acum nenumărate accidente, va fi semaforizată, a anunțat viceprimarul Cosmin Andrei.

Deși inițial s-a discutat despre amenajarea unui sens giratoriu în zonă, întrucât acest lucru nu este posibil, varianta luată în calcul este montarea de semafoare.

Totodată, o altă măsură ce va fi luată va fi modificarea timpilor de la semaforul aflat la intersecţia Petru Rareş cu Calea Naţională, de lângă Rompetrol, astfel încât şoferii să stea mai puţin la semafor în această intersecţie.

Modificări în ceea ce privește sistematizarea circulației se intenționează a se face şi la intersecţia străzilor Primăverii cu Octav Onicescu, unde va fi scos verdele intermittent.

"Analizăm opțiunea de a monta semafoarele pe care le dezafectăm de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu cu Calea Naţională, unde am făcut sens giratoriu. În această intersecţie au fost multe incidente şi nu putem face un sens giratoriu, neavând suprafaţa necesară. De asemenea, am făcut o solicitare la DSPSA să contacteze firma care asigură mentenanţa pentru semafoarele din municipiul Botoşani, astfel încât să le stabilim timpii iniţiali, pentru că a fost dezafectată unda verde prin care toate semafoarele de pe Calea Naţională, de la Rompetrol, Nicolae Grigorescu, Bazar erau sincronizate și aveau undă verde", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
16

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
54

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...