Interpelare în CL pentru o intersecţie cu probleme în municipiu: "Se întâmplă acolo nişte accidente foarte urâte"

Problemele privind circulaţia rutieră pe mai multe străzi din municipiu au fost aduse în atenţie în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local, de câţiva aleşi municipali.

Corneliu Furtună a cerut Executivului Primăriei să ia unele măsuri pe strada Petru Rareş, la intersecţia cu Puşkin unde frecvent se produc accidente de circulaţie.

"Trebuie avută în vedere situaţia de pe strada Puşkin. Începutul străzii Puşkin înseamnă Registrul Comerţului. Există o linie continuă şi sunt parcate tot felul de maşini şi când se vine dinspre Victoriei spre Puşkin se pot întâmpla accidente. Tot pe strada Puşkin la intersecţia cu strada Petru Rareş cred că ar fi bine să fie semaforizată. O dată la o săptămână, la două săptămâni, se întâmplă acolo nişte accidente foarte urâte, se ajunge şi pe proprietăţi private. Ar trebui luată o măsură acolo", a spus Corneliu Furtună.

Viceprimarul Cosmin Andrei a spus că propunerea sa privind semaforizarea va fi adusă în atenţia comisiei de sistematizare a circulaţiei.

La rândul său, Gheorghe Iavorenciuc a precizat că pe Cuza Vodă se circulă cu dificultate din cauza maşinilor parcate pe partea dreaptă a străzii, dar circulaţia este haotică şi în zona autogărilor din zona centrală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...