Intepat de gargauni, in timp ce culegea vreascuri din padure!

Intepat de gargauni, in timp ce culegea vreascuri din padure!
Un baiat de 28 de ani, din Soldanesti, a ajuns la spital dupa ce a fost intepat de gargauni! Baiatul a lesinat in padure, iar cand si-a revenit a reusit sa ajunga pana acasa, de unde a fost preluat cu o ambulanta.  

Tanarul a mers in padure sa adune vreascuri. La un moment dat a bagat mana intr-o scorbura si a fost intepat, dupa cateva clipe cazand la pamant. Dupa ceva timp si-a revenit din lesin, reusind apoi sa ajunga acasa.

Rudele au sunat de urgenta la 112, baiatul fiind transportat cu o ambulanta la spital, unde a primit tratament de specialitate.

Gărgăunele este o viespe mare, de pădure, cu ac foarte veninos. Înțepătura acestor insecte poate fi mortală, susțin medicii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
229

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
104

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
115

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...