Întâlnire de GRADUL ZERO în debutul campaniei electorale, la Botoșani! FOTO

Întâlnire de GRADUL ZERO în debutul campaniei electorale, la Botoșani! FOTO
 Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai a început în forță la Botoșani, în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.00.

Zeci de membri ai celor trei mari partide PSD, PNL și PDL, în frunte cu liderii locali au plecat de la sediile partidelor pentru a lipi afișe electorale pe panourile care au fost amplasate în municipiul Botoșani, special pentru afișajul electoral.

Prima oprire a social-democraților a fost la panourile de lângă sediul PSD, la fel și democrat-liberalii au mers prima dată la panourile de lângă sediul PSD, în timp ce liberalii au lipit primele afișe la panourile amplasate la Piața Mare.




 


Inevitabilul s-a produs și la un moment dat liberalii și social-democrații s-au întâlnit la panourile de la Piața Mare.

Liderii celor două formațiuni politice și-au dat mâna și și-au urat reciproc succes în campanie, dar s-au mai strecurat și unele ironii. “Sănătate vouă și succes nouă", a spus unul dintre PSD-iști.

După acest moment, membrii celor două partide s-au îndreptat către Parcul Junior unde s-au întâlnit cu democrat-liberalii. Social-democrații au păstrat distanța și la un moment dat au început să aplaude.

Reacțiile din partea PNL și PDL nu au întârziat să apară, membrii celor două formațiuni începând și ei să aplaude.

La un moment dat și-au făcut apariția și câțiva membri al Partidului Mișcarea Populară, dar foarte puțini la număr și au lipit și aceștia câteva afișe. 





























 

 






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
18

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
105

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
25

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...