Instanța a admis efectuarea unei expertize pentru a se stabili valoarea Lacului cu nuferi!

Instanța a admis efectuarea unei expertize pentru a se stabili valoarea Lacului cu nuferi!
Instanța a admis soicitarea Consiliului Județean pentru efectuarea unei expertize pentru stabilirea valorii Lacului cu nuferi, urmând ca un expert să stabilească acum care este prețul de vânzare al acestui obiectiv.

Președintele Consiliului Județean speră ca tot acest demers să se încheie cât mai repede pentru ca Lacul cu nuferi să treacă în proprietatea publică a județului.

“Ni s-a aprobat expertiza la proiectul cu Lacul cu nuferi și așteptăm să vedem valoarea ca să putem cumpăra. Noi am făcut exproprieri acolo. Acum trebuie să preluăm și un drum de la Direcția Silivăc la Primăria Mihai Eminescu, pentru că noi, CJ, nu avem posibilitatea prin lege. Sper să rezolvăm în cel mai scurt timp.", a declarat Florin Țurcanu.

Chiar dacă inițial proprietarul Lacului, medicul Dorin Vasiliu, și-a dat acceptul pentru vânzarea Lacului, ulterior s-a răzgândit, existând o neînțelegere vizavi de preț, motiv pentru care s-a ajuns în instanță.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
133

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
45

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
458

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...