Inspectorii de muncă botoşăneni, lăudaţi la Bucureşti

Inspectorii de muncă botoşăneni, lăudaţi la Bucureşti
În perioada 12-14 ianuarie 2015 s-a desfăşurat  la   Bucureşti evaluarea  performanţelor individuale ale inspectorilor şefi şi inspectorilor şefi adjuncţi pentru anul 2014.  

Activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani a fost apreciată de către conducerea Inspecţiei Muncii cu calificativul  Foarte Bine.

Cu acest prilej a avut loc şi o întălnire cu ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice – d-na  Rovana Plumb, împreună cu o echipă ministerială, în vederea analizării comasării Inspecţiei  Muncii cu Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

D-na Ministru a precizat că aceasta se va realiza, fără a se reduce numărul de personal de la cele două instituţii ce vor fi comasate şi fără a li se reduce limitele de competenţă.
Comunicat de presă ITM Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
370

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
225

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...