Inspectoratul de Politie, despre apelul la 112 cu fantana arteziana: "Nu a fost niciun apel care sa contina o asemenea sesizare"

Inspectoratul de Politie, despre apelul la 112 cu fantana arteziana: "Nu a fost niciun apel care sa contina o asemenea sesizare"
Dupa ce viceprimarul Eugen Turcanu a anuntat ca joi, 14 august 2014 - ziua in care premierul Victor Ponta s-a aflat in Botosani - ar sunat la 112 si a anuntat ca mai multi copii de etnie roma se balaceau in fantana arteziana si niciun politist nu a ajuns in zona, Inspectoratul de Politie Judetean Botosani a venit cu un drept la replica, printr-un comunicat de presa.

"Urmare a unor articole apărute ieri, 18 august a.c., în mai multe publicaţii botoşănene din mediul on-line, privind lipsa de reacţie a poliţiştilor la sesizarea unor fapte de distrugere a unor bunuri de interes public, situate în zona Centrului istoric din municipiul Botoşani, pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că în ziua de 14 august 2014, către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani nu a fost direcţionat niciun apel 112 care să conţină o asemenea sesizare. De asemenea, în ziua menţionată, nicio persoană nu a sesizat, sub orice altă formă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, cu privire la aspectele de mai sus", se arata in comunicatul de presa remis redacţiei.

Amintim ca, ieri, viceprimarul Eugen Turcanu a acuzat ca, din cauza vizitei lui Victor Ponta, oamenii legii nu au actionat la sesizarile care au fost facute chiar de el, la numarul unic de urgenta 112. "Am sunat la 112 și la Poliția Locală pentru a solicita sprijin și ni s-a răspuns că nu pot interveni deoarece în oraș este un demnitar important și nu pot ajunge aici. Drept urmare, aceste fântâni au fost închise până duminică întrucât nu s-a reușit să se discute cu Poliția Locală și să se ajungă la un consens", a spus ieri viceprimarul Eugen Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
438

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
604

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
701

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...