Inspector al unei instituţii publice botoşănene, anchetat de şefii de la centru, după o reclamaţie!
EXCLUSIV!

Inspector al unei instituţii publice botoşănene, anchetat de şefii de la centru, după o reclamaţie!
Un control declanşat săptămâna trecută în urma unei reclamaţii confidenţiale stârneşte valuri în cadrul unei instituţii botoşănene. "Nu am înţeles de ce persoana care a făcut reclamaţia a cerut expres confidenţialitate. Păi dacă n-are nimic de ascuns, de ce solicită confidenţialitatea?", spune nedumerit reclamatul.

Un inspector este vizat de o reclamaţie referitoare la modul în care "relaţionează cu solicitanţii serviciilor oferite de Autoritatea Rutieră Română", după cum se arată în răspunsul transmis de conducerea centrală a instituţiei, la solicitarea Ştiri.Botoşani.Ro.

"Această reclamaţie vizează modul în care referentul Albu Ioan, angajat al Agenţiei Teritoriale ARR Botoşani, relaţionează cu solicitanţii serviciilor oferite de ARR. Controlul a fost dispus de conducerea instituţiei ca urmare a reclamaţiei primite şi a fost realizat de către o echipă de control din cadrul sediului central al Autorităţii Rutiere Române, conform atribuiţiilor din Regulamentul Intern de Organizare şi Funcţionare al ARR", arată informarea semnată de directorul general al Autorităţii Rutiere Române, Aurelia Surulescu.

Inspectorul vizat de control, Ioan Albu, nu ştie cine a depus reclamaţia şi care a fost obiectul ei, dat fiind că semnatarul acesteia a cerut confidenţialitate totală.

"Mie nu mi-au adus la cunoştinţă nimic, ar fi ceva confidenţial. Nu-mi aduc aminte să fi avut discuţii contradictorii cu cineva, eu doar îmi fac treaba. Poate ar fi deficienţe de comunicare şi relaţionare în accepţiunea celui care a sesizat şi care trebuie dovedite.
Dacă a fost rezolvată problema, nu a fost rezolvată, nu m-au căutat la dosare, nimic altceva, au venit şi m-au întrebat DA sau NU. Eu nu am discuţii în contradictoriu, eu am probleme profesionale, eu nu vin la serviciu cu prietenii ci vin la serviciu pe linie profesională. Nu am primit nimic expres de la cei care au venit de la Bucureşti, mi-au pus nişte întrebări, au întrebat colegii, nu ştiu ce anchete vor ei să facă, îi priveşte. Nu am înţeles de ce persoana care a făcut reclamaţia a cerut expres confidenţialitate. Păi dacă n-are nimic de ascuns, de ce solicită confidenţialitatea? La noi la serviciu, de când sunt eu la ARR, de când s-a înfiinţat instituţia asta (1993, nr.) nu sunt cazuri în care vreunul să fie nemulţumit. Toată lumea este rezolvată pe cale legală"
, declară Ioan Albu.

Urmează ca în urma finalizării cercetării, ARR să emită o concluzie în urma controlului efectuat la Botoşani. Reprezentanţii ARR care au fost zilele trecute la Botoşani au solicitat şi mai multe documente. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
142

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
515

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
209

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...