Injunghiat de propriul tata, dupa ce i-a reprosat acestuia ca are o iubita alcoolica!

Injunghiat de propriul tata, dupa ce i-a reprosat acestuia ca are o iubita alcoolica!
La aproape 70 de ani, si-a injunghiat fiul pe motiv ca acesta i-a ofensat concubina! Incidentul s-a petrecut joi seara, in localitatea Stroesti, comuna Lunca.

Spitalul Judetean Botosani a sesizat politistii cu privire la internarea numitului P. Fanica, de 44 ani, din comuna Lunca, satul Stroesti, judetul Botosani, ca urmare a unei plagi injunghiate hemitorace stang.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in cursul zilei, in jurul orei 17:00, victima s-a deplasat la locuinta tatalui sau, P. Gheorghe, de 69 de ani, din aceeasi localitate, unde se afla si concubina acestuia, in varsta de 59 ani. Cei trei au consumat bauturi alcoolice, iar la un moment dat victima i-a reprosat tatalui sau ca femeia cu care traieste in concubinaj este alcoolica si are un comportament deviant. In aceste imprejurari, P. Gheorghe a reactionat violent si in mod spontan a luat un cutit cu care si-a injunghiat fiul in zona sternului", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Ulterior, victima a mers singura la domiciliul sau, de unde apoi a fost transportata de o cunostinta la Spitalul Judetean Botosani. Investigatiile medicale de specialitate au stabilit ca plaga injunghiata nu a afectat zone vitale.

Dupa suturarea plagii, victima a fost externata. Cu ocazia audierii, victima a precizat ca nu formuleaza fata de tatal sau plangere prealabila cu privire la leziunea produsa si nu doreste sa fie examinat medico-legal.

Pentru comportamentul sau, agresorul a fost avertizat in scris de catre politistii din comuna.

Starea conflictuala a fost luata in atentie si urmeaza a fi monitorizata de catre politstii din comuna pentru eliminarea riscului victimal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
58

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
87

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
81

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...