Îndrăgostiții din Botoșani care furau bijuterii se vor revedea în sala de judecată

Îndrăgostiții din Botoșani care furau bijuterii se vor revedea în sala de judecată
După ce judecătorii i-au despărţit pe cei doi îndrăgostiţi acuzaţi că au furat bijuterii în valoare de aproximativ 2.100 de lei din magazine de profil din municipiul Suceava, procurorii le-au dat întâlnire celor doi în sala de judecată.

În cursul zilei de vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a lui Marius Cătălin Ababei (25 de ani), din municipiul Botoşani, arestat preventiv în urmă cu aproximativ două săptămâni, şi a partenerei acestuia, Nina Stoica (22 de ani), din municipiul Bucureşti, aceasta din urmă cercetată în stare de libertate.

Cei doi vor fi judecaţi pentru furt calificat, după ce, potrivit anchetatorilor, pe 2, respectiv 18 februarie a.c., au furat din două magazine de bijuterii, unul din incinta Iulius Mall, cealaltă din centrul municipiului Suceava.

Furturile au fost surprinse de camerele de supraveghere video ale celor două magazine. Furtul de la mall a fost comis de Nina Stoica, în timp ce vânzătoarea îi arăta iubitului bucureştencei mai multe bijuterii, iar al doilea, cel de la bijuteria din centrul Sucevei, de către Ababei, chiar dacă de faţă erau mai mulţi clienţi.

Fiind audiaţi, cei doi şi-au recunoscut faptele, motivând că au sustras bijuterii pentru a le valorifica şi a face rost de bani, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Dacă fata are cazierul curat, Marius Cătălin Ababei este un client mai vechi al oamenilor legii, suferind mai multe condamnări în trecut pentru infracţiuni de furt.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
12

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
15

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
520

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...