Încurcătură în urma unui apel 112!
BOTOSANI

Încurcătură în urma unui apel 112!
Un apel la 112, prin care se solicita intervenţia unei Ambulanţe, a creat confuzie, duminică după-amiază, la Botoşani.

Persoana care a apelat numărul unic de urgenţă a anunţat că în localitate Vlădeni o persoană s-a spânzurat, fiind chemate în ajutor cadrele medicale.

În scurt timp, o Ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a plecat către adresa indicată, primind ca reper magazinul din centrul satului.

După ce Ambulanţa a ieşit din oraş, dispecerii de la 112 au revenit cu un apel, prin care au anunţat că este vorba de satul Vlădeni, din judeţul Iaşi, şi nu de cel din judeţul Botoşani.

Potrivit specialiştilor, astfel de incidente sunt posibile din cauza releelor de telefone mobilă, localitatea Vlădeni, din judeţul Iaşi, fiind la mai puţin de 20 de kilometri de limita cu judeţul Botoşani. Este posibil ca semnalul GSM al telefonului mobil de pe care s-a făcut apelul la 112 să fi fost preluat de un releu aflat pe teritoriul judeţului nostru, iar automat apelul să fi fost preluat de dispecerii din Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
35

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
210

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
86

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...