Incredibila poveste a lui Ovidiu Rusu, incarcerat in Penitenciarul Botosani, care ţepuia oamenii şi apoi intra în direct la OTV!

Incredibila poveste a lui Ovidiu Rusu, incarcerat in Penitenciarul Botosani, care ţepuia oamenii şi apoi intra în direct la OTV!

   evz.ro

Ovidiu Rusu, cel mai spectaculos ţepar român, a făcut avere stând în închisoare şi dându-se prim-procuror.

Au crezut că l-au prins. Escrocul care făcuse avere în timp ce era închis în spatele zidurilor penitenciarului, încasând comisioane de peste 100.000 de euro de la tot felul de naivi care credeau că a dat norocul peste ei, era din nou încătuşat. Joia trecută, după o noapte în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, l-au dus în faţa procurorilor, iar aceştia au cerut la Judecătoria Rădăuţi să fie arestat. Cu puţin timp înainte de pronunţarea sentinţei, i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, iar poliţiştii i-au scos cătuşele. S-a dus să bea un suc. Şi dus a fost.


Numele lui este Ovidiu Rusu, are 32 de ani şi este din Rădăuţi. Este printre ultimii intraţi pe lista urmăriţilor general a Poliţiei Române, iar povestea lui ar putea fi subiect de film.

Şi-a instalat "biroul" în puşcărie

Cazierul rădăuţeanului Ovidiu Rusu a început să fie completat în 2006, când tânărul a fost condamnat în două dosare penale. În primul, era acuzat că l-a păcălit pe un bărbat din comuna Marginea cu suma de 9,2 milioane de lei vechi, după ce i-a spus acestuia că este procuror DNA şil poate ajuta să aibă câştig de cauză în mai multe dosare aflate pe rolul instanţelor. În al doilea dosar, recomandându-se a fi reprezentant al Ligii de Apărare a Drepturilor Omului, a păcălit două femei că le scoate fiul, respectiv nepotul din arestul poliţiei, contra sumei de 1.200 de euro.

Încarcerat într-o celulă a Penitenciarului Botoşani, cariera de escroc a rădăuţeanului părea să se fi sfâşit. În realitate, celula avea să devină biroul "magistratului" Ovidiu Rusu, iar din spatele gratiilor avea să strângă o adevărată avere. Cu o minte ageră, mai multe cartele de telefon, cunoştinţe juridice şi beneficiind de fratele său, Silvestru Rusu, care îi falsifica fel de fel de documente, Ovidiu Rusu a reuşit să pună la cale o mega escrocherie.

Citeste mai mult pe: www.evz.ro/detalii/stiri/incredibila-poveste-a-lui-ovidiu-rusu-care-din-puscarie-tepuia-oamenii-si-apoi-intra-in-di-9429.html




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
192

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
150

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
42

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...