INCREDIBIL: S-a casatorit cu soacra!

INCREDIBIL: S-a casatorit cu soacra!
Exista barbati care nu-si suporta soacra nici macar atunci cand ii aud numele. In cealalta extrema exista Alan Monk, un britanic casatorit cu soacra sa de 25 de ani. Acum cei doi au 55, respectiv 75 de ani si sarbatoresc nunta de argint.

Alan Monk si Valerie s-au cunoscut in 1976, cand barbatul s-a casatorit cu fiica acesteia, Jeanette. Desi aveau doi copii, cinci ani mai tarziu Alan si Jeanette au divortat. Apoi britanicul s-a indragostit pana peste cap de fosta sa soacra.

"A fost o soacra model, povesteste barbatul, dar este mult mai buna ca sotie. Oricum, cred ca am si pierdut numaratoarea glumelor pe care le fac oamenii in legatura cu relatiile lor cu soacrele, atunci cand aud povestea noastra".

"Sunt inca amorezat lulea de ea si sa stiti ca a contat foarte mult faptul ca Jeanette, fosta mea sotie, a acceptat relatia dintre mine si mama ei", a declarat britanicul pentru News of The World.

Pentru ca Alan si Valerie sa se poata casatori, Parlamentul de la Londra a trebuit chiar sa schimbe legea care era in vigoare in 1985. Actul respectiv era in vigoare de 400 de ani, din vremea lui Henry al VIII-lea si interzicea mariajul dintre un barbat si soacra acestuia. Si-au sustinut cauza la tribuna camerelor si dorinta le-a fost indeplinita.

Valerie a povestit ca totul a fost firesc. Atunci cand fiica sa a divortat de Alan, pentru ca cei doi se certau frecvent din cauza ca Jeanette avea mari probleme in a fi o mama responsabila (cel putin in conceptia sotului), el a fost gazduit o vreme de soacra.

"Nu au existat faze de genul sarutari sau flirturi prin bucatarie, dar stiam ca e ceva acolo, simteam ca e", a spus Valerie. Pana la urma i-au marturisit fetei ce au de gand si ca se iubesc, iar aceasta le-a dat acceptul ei. Ba chiar le-a cerut sa fie domnisoara de onoare la cununie.

Totusi, in cei 25 de ani de casnicie, Alan recunoaste ca au fost si probleme. "Mi-a fost greu sa vad ca lumea nu prea accepta atunci cand le spun ca Valerie este sotia mea si fosta mea soacra. Ba chiar unii raman socati atunci cand le explic faptul ca cei doi copii ai mei sunt de fapt nepotii sotiei mele si in acelasi timp fosta mea sotie imi este acum fiica vitrega". "Oamenii credeau ca relatia noastra nu va dura, dar am demonstrat contrariul", spune fericit Alan Monk.

Sursa: ProTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
1

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
55

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...