Incredibil! O femeie a fost tratata de CANCER, fara sa fie bolnava

Incredibil! O femeie a fost tratata de CANCER, fara sa fie bolnava
Neglijenta unor doctori i-a furat unei femei un an din viata. Cineva i-a incurcat in laborator probele. Femeia a aflat ca are cancer in stadiu 3. A urmat un tratament dur, cu citostatice timp de 6 luni, pana cand un doctor a descoperit ca probele nu sunt toate ale ei. Dupa aproape un an de tratament si de chin, Adina a aflat ca n-a avut de fapt niciodata cancer. Iar femeia ale carei probe au fost incurcate, declarata sanatoasa dupa rezultatul biopsiei, a murit intre timp, pentru ca n-a aflat niciodata ca e bolnava, scrie Buna Ziua Iasi.

O greseala aparent banala a unei asistente sau doctorite a schimbat destinul unei femei lovite oricum crunt de sistemul medical din Romania.

Adina a repetat testele si la o clinica privata, dar cum probele pe care le a prezentat au fost date de la Spitalul "Sfantul Ioan", rezultatul a fost acelasi: CANCER. A inceput tratamentul cu citostatice si au urmat SASE luni de calvar si pentru ea si pentru familia ei. Mai ales ca si fiica ei a murit in urma cu cinci ani.

"Sase luni am luat aceste citostatice si efectele au fost groaznice. Iti cade parul, ai greturi, nu te mai simti om. Citostaticele te dezumanizeaza total", povesteste Adina.

A aflat ca nu are cancer dupa un test ADN, s-a adeverit ca probele de la analize nu-i apartineau. "De la IML mi-au spus ca boala era intr-un stadiu avansat si ca cine avea acel diagnostic nu avea cum sa supravietuiasca fara tratament", mai spune Adina.

Procuratura deschide ancheta. Colegiul medicilor la fel. Siderati, medici de la "Mina Minovici" trimit hartie oficiala catre Colegiul Medicilor in care spun clar ca este vorba de o eroare medicala fara precedent. De doi ani, Colegiul Medicilor nu a dat niciun raspuns.

Statul a cheltuit cu tratamentul Adinei sute de milioane de lei. Efectul citostaticlor a fost devastator pentru un trup sanatos.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
87

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
157

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
813

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...