INCREDIBIL! Masină incendiată în seara de Ajun, cu o petardă! FOTO
INCENDIU!

Seara de Ajun a adus tristete intr-o familie din municipiul Botosani, care a ramas fara masina personala, dupa ce aceasta a luat foc, chiar in fata casei.

INCREDIBIL! Masină incendiată în seara de Ajun, cu o petardă! FOTO

Totul s-a intamplat putin dupa ora 19:00, pe stada Dimitrie Pompeiu, langa ANL Cismea, atunci cand autoturismul Ford Focus a ars ca o torta in zona motorului.

Proprietarii au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un echipaj din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, pompierii stingand focul in cateva minute, insa aproximativ 50% din masina a fost afectată de flacari.

Proprietarii spun ca erau in casa si au auzit zgomotul unei petarde, iar mai apoi au vazut niste tineri care fugeau. La scurt timp, masina a fost cuprinsa de flacari.

Pompierii botosaneni au analizat autoturismul, iar prima concluzie este ca actiunea este una intentionata, iar politistii incearca sa dea de urma celor vinovati de distrugerea masinii.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
122

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
88

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
80

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...