INCREDIBIL! Guvernul dă tichete de vacanţă de maximum 5.100 de lei, pentru bugetari!

Bugetarii beneficiază de faptul că ne aflăm în an electoral şi vor primi tichete de vacanţă în valoare de maxim 5.100 de lei. Decizia a fost luată marţi de Camera Deputaţilor, care este cameră decizională în acest subiect.

Bugetarii vor primi tichete de vacanţă în valoare de maximum 5.100 de lei, a decis, marţi, Camera Deputaţilor. Tichetele nominale vor putea fi folosite numai în ţară, inclusiv în pensiuni agroturistice, şi nu pot fi făcute cadou altcuiva, informează romaniatv.net.

Tichetele vor fi acordate în instituţiile publice, regiile autonome, societăţile comerciale la care statul este acţionar majoritar şi companiile naţionale.

Potrivit proiectului de lege, adoptat de deputaţii din Comisia pentru Industrii şi Servicii, "nivelul maxim al sumelor care pot fi acordate salariaţilor sub formă de vouchere de vacanţă reprezintă contravaloarea a 6 salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, pentru un salariat, în decursul unui an fiscal".

Astfel, valoarea tichetului nu poate depăşi 5.100 de lei, scrie romaniatv.net.

Parlamentarii susţin că această măsură înlocuieşte primele de vacanţă şi că va reprezenta un sprijin pentru operatorii din turism.

Vezi proiectul de lege aici 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...

Comunicat: PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

astăzi, 14:33

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la f...