Incredibil! Bărbatul care a violat o copilă de 8 ani, vândută de mamă, a cerut să fie lăsat în libertate!

Bărbatul în vârstă de 59 de ani, din comuna Coşula, care a violat în repetate rânduri o fetiţă în vârstă de 8 ani, a cerut să fie eliberat din arestul preventiv, contestând măsura dispusă la începutul săptămânii de magistraţii de la Judecătoria Botoşani.

Contestaţia lui Ioan H. a fost analizată de judecătorii Tribunalului Botoşani care au decis, joi, menţinerea măsurii arestului preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Bărbatul este acuzat de anchetatori de viol în formă agravantă.

Ioan H. a început să întreţină relaţii sexuale cu fetiţa încă de anul trecut, când aceasta avea doar 7 anişori. De plăcerile bolnave ale bărbatului mama copilei nu era străină, şi femeia de 38 de ani întreţinând relaţii sexuale cu acesta.

De altfel, chiar mama era cea care îşi trimitea fiica la individul care era despărţit de soţie, iar “plata" consta în produse alimentare.

Mama fetei a fost şi ea arestată preventiv, fiind acuzată complicitate la viol în formă continuată, în arest ajungând şi o mătuşă a copilei, care de asemenea o trimitea să întreţină relaţii sexuale cu Ioan H.

Fata vândută de propria mamă pentru sex a ajuns în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, alături de cei patru frăţiori. Copila a fost expertizată de psihologi şi nu pare să conştientizeze ceea ce i s-a întâmplat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 în cursa pentru președinte! Ei sunt candidații care ne cer votul în primul tur!

astăzi, 12:52

Biroul Electoral Central a stabilit, joi, ordinea de înscriere în buletinul de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Tragerea la sorţi a fost efectuată în prezenţa memb...

Salonul Național de Arte Vizuale „Interferențe”, deschis la Noaptea Albă a Galeriilor!

astăzi, 12:28

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 12-31 octombrie 2024, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani, Salonul Național de Arte Vizuale &bdquo...

Doi polițiști din Botoșani au respins mita oferită de o șoferiță! (Video)

astăzi, 11:21

Joi, 10 octombrie 2024, în jurul orei 10:40, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați prin inte...