Incredibil: A vrut să fugă de poliţişti, dar s-a prăbuşit la pământ!

Incredibil: A vrut să fugă de poliţişti, dar s-a prăbuşit la pământ!
Situaţie incredibilă, în prima zi de martie, la Botoşani! Un şofer, care a fost oprit în trafic de poliţişti, a coborât de la volan, cu intenţia de a o lua la sănătoasa! După numai câteva minute, s-a prăbuşit pe asfalt!

Pe 1 martie, în jurul orei 20.45, a fost depistată în trafic, pe raza localităţii Sarafinești, comuna Corni, o autoutilitară, poliţiştii observând că vehiculul avea o deplasare sinuoasă, pe mijlocul părții carosabile.

După oprirea vehiculului, conducătorul auto a coborât de la volan și a fugit, însă după aproximativ 40 de metri, a căzut pe carosabil. Întrucât nu răspundea la stimuli şi emana halenă alcoolică, poliţiştii au solicitat intervenţia ambulanţei, pentru a fi transportat la Spitalul Județean Botoșani. Bărbatul, în momentul în care a coborât din maşină, avea în mână o sticlă cu vin.

Identitatea conducătorului auto a fost stabilită în persoana lui L. C., de 34 ani, din municipul Botoșani.

Ulterior, aflându-se la Spitalul Județean Botoșani, acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
70

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
176

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
41

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...