INCREDIBIL! A vrut sa fie preluata de ambulanta, desi se afla la doi pasi de spital si nu era o urgenta!
BOTOSANI

INCREDIBIL! A vrut sa fie preluata de ambulanta, desi se afla la doi pasi de spital si nu era o urgenta!
O tanara in varsta de 28 de ani, din Botosani, s-a dat, marți, in spectacol la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean Mavromati, dupa ce a fost muscata de o capusa. 

Sotul tinerei a reusit sa scoata capusa, cu tot cu cap, si a pus-o intr-un borcan. Cum in astfel de situatii recomandarea medicilor este ca persoanele sa se prezinte la spital, femeia a vrut sa vina ambulanta dupa ea, asta desi nu era nicio urgenta. Mai mult de atat, tanara locuiente intr-un bloc de pe strada Mihail Kogalniceanu, in apropierea Spitalului Judetean. 

Luni dimineata, in jurul orei 9:45, tanara a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, precizand ca se simte rau si este in stare grava. La fata locului s-a deplasat un echipaj EPA SMURD, care a transportat-o pe tanara la Unitatea de Primiri Urgente.

Ajunsa acolo femeia a inceput sa se dea in spectacol in fata medicilor pe motiv ca nu este bagata in seama, asta desi in fata se aflau persoane care aveau nevoie mai mare de interventia cadrelor medicale. 

"I s-a explicat faptul ca nu este niciun pericol, insa a spus ca a vazut in presa ca atunci cand o persoana e muscata de capusa trebuie sa sune la 112. A inceput sa tipe ca ea este in stare grava si noi o ignoram. Noi nu spunem ca oamenii nu trebuie sa se prezinte la urgente atunci cand sunt muscati de capuse, insa nu strica sa cantareasca putin problema, pentru ca in acel moment putea fi un om cazut in strada si acea ambulanta plecata dupa ea putea fi ultima din statie", a spus un cadru medical din UPU. 

Tanara nu s-a oprit aici si s-a dus sa faca plangere la conducerea spitalului.

Acest caz nu este unul singular. In urma cu cateva zile o femeie a mers la spital speriata dupa ce a descoperit pe propriul corp 5 umflaturi. Speriata ca ar putea fi intepaturi de capusa femeia s-a prezenta la urgente, insa medicii i-au explicat ca acele umflaturi sunt de fapt cosuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
19

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
30

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
65

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...