INCONȘTIENȚĂ! Un alt tânar teribilist s-a urcat băut la volan și a distrus TREI mașini! FOTO
ACCIDENT!

INCONȘTIENȚĂ! Un alt tânar teribilist s-a urcat băut la volan și a distrus TREI mașini! FOTO
Dupa adolescentul de 18 ani care a facut praf BMW-ul pe care-l conducea pe strada Ion Pillat (detalii aici), duminica dimineata, un alt tanar teribilist si baut a distrus trei masini. 

Eduard A., in varsta de 21 de ani, s-a urcat la volan desi consumase bauturi alcoolice. Acesta conducea un autoturism VW pe strada Independentei, dinspre Ion Pillat spre Uvertura Mall, iar cand a ajuns la parcarea din spatele mall-ului, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului, dupa care s-a izbit in bordura, iar de acolo a ricosat cu viteza in doua masini parcate regulamentar, un Opel si un Seat.

In urma impactului, masina tanarului a fost distrusa in proportie de 50 %, dar si celelalte masini au suferit avarii serioase. La fata locului a ajuns si echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila, insa soferul a refuzat sa fie transportat la spital. 

Dupa ce a fost testat de politisti, a rezultat o concentratie de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii l-au convins in cele din urma pe tanar sa mearga la spital pentru invenstigatii, acesta fiind dus la spital de un apropiat.

Politistii vor deschide o ancheta in acest caz, iar tanarul se va alege cu dosar penal pentru ca s-a urcat baut la volan si pentru vatamare corporala din culpa.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
64

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
172

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
40

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...