Inconstienţa la volan: 1.01 mg/l alcool în aerul expirat!

Inconstienţa la volan: 1.01 mg/l alcool în aerul expirat!
Depistaţi la volan, deşi se aflau sub influenţa alcoolului! Doi botoşăneni au trecut pe lângă moarte. Dacă unul dintre ei a fost coborât de la volan înainte de producerea unui accident, cel de-al doilea a fost depistat abia după ce maşina pe care o conducea a ajuns în şanţ!

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, a fost oprit pentru control, pe strada I.C. Brătianu din municipiul Botoşani, autoturismul condus de D. I., de 41 ani, din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1.01 mg/l alcool în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alcoolul l-a "condus" în şanţ!
         
Poliţiştii s-au confruntat cu un caz asemănător şi duminică seara, în jurul orei 21.35, când S. P., de 23 ani, din comuna Hilişeu Horia, conducea un autoturism înmatriculat în Spania, pe DC 76, pe relaţia Dorohoi – Hilişeu Crişan. La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, autoturismul ajungând în şanţul de pe marginea drumului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei doi conducători auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural, informează IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
1

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
139

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
107

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...