Inconstienţă la beţie: A lovit cu maşina un pieton, apoi a plecat liniştit acasă!

Inconstienţă la beţie: A lovit cu maşina un pieton, apoi a plecat liniştit acasă!
Un botoşănean este cercetat penal după ce a lovit cu maşina un băiat de 17 ani şi apoi a părăsit locul faptei. Oamenii legii au constatat că şoferul era beat, el fiind depistat la jumătate de oră după comiterea accidentului rutier.

La data de 24.12.2011, în jurul orei 20.00,  M. Mihai, de 55 ani, din comuna Coșula, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 208 H, pe relația Coșula-Pădureni, surprinde și accidentează pe Ţ. Vasile, de 17 ani, din localitate, care se deplasa regulamentar, în calitate de pieton, pe drumul public.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, garând autoutilitara în curtea  locuinţei sale. Acesta a fost depistat de poliţişti în jurul orei 22.30 şi, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat; a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M. Mihai se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii  infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de  poliţie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
201

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
64

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
105

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...