Distracţie de Crăciun cu dosar penal!

Distracţie de Crăciun cu dosar penal!
La un pas de tragedie, din cauza alcoolului! Un tânăr de 18 ani şi-a rănit prietenul cu care circula pe motoscuter, iar un bărbat de 37 de ani a ajuns cu maşina în şanţ. Cei doi erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 25 spre 26 decembrie, în jurul orei 01.00, A. Cristian, de 18 ani, din comuna Hlipiceni, în timp ce conducea un moped pe DJ 282, în localitatea  Răuseni, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. 

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. Constantin-Denis, de 19 ani, din localitatea Răuseni, pasager pe moped, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, fara a necesita internarea.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul mopedului și pasagerul nu purtau cască de protecție. A. Cristian este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cu maşina în şanţ!

În prima seară a Crăciunului, în jurul orei 22.50, poliţiştii au depistat pe raza oraşului Flămînzi, în şanţul de pe marginea străzii 1907, un autoturism.

Lîngă  autoturism a fost identificat F. Costel, de 37 ani, din satul Cordun, orașul Flămînzi, care a declarat că este conducătorul autoturismului implicat în eveniment. Acesta fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
715

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
332

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
97

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...