INCONȘTIENȚĂ: Beat și fără permis, a urcat la volan!

În noaptea de marţi spre miercuri a fost depistat în trafic, în localitatea Hudești, un tânăr de 26 ani, din localitatea Lişna, comuna Suharău, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism.
        
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.25, a fost oprit în trafic, pe DN 29 A, în localitatea Hudești, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitatea Alba, comuna Hudești.
         
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Unui avocat i se cere sfatul! (Foto, Video)

astăzi, 07:15

Unui avocat i se cere sfatul! -Cum îmi pot primi cei 3000 de euro înapoi de la Ionescu, dacă eu mi-am pierdut chitanța de împrumut? -Scrieți-i o scrisoare și spuneți-i să vă...

Calendar ortodox, 15 octombrie: Sfântul Sfinţit Mucenic Lucian, preotul din Antiohia

astăzi, 07:00

Sfântul Mucenic Lucian era din oraşul Samosata, Siria şi s-a născut din părinţi dreptcredincioşi. Părinţii săi au murit pe când el era încă tânăr, motiv pentru care ...

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

Monday, 14 October 2024

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...