Inconstienta! A condus zeci de kilometri baut, ajungand cu masina pe un camp! FOTO

Inconstienta! A condus zeci de kilometri baut, ajungand cu masina pe un camp! FOTO
Un barbat in varsta de 56 de ani din localitatea Baia, Falticeni, a ajuns cu masina pe camp, dupa ce a incercat sa evite doi caini, dupa spusele acestuia. Stelica M. conducea a Dacia Solenza, iar la un moment dat, in localitatea Rachiti, a parasit partea carosabila, ajungand cu masina pe camp.

Surprinzator este insa faptul ca desi a mers cu masina cativa metri pe iarba, fiind o zona abrupta, autoturismul nu s-a rasturnat, iar barbatul nu a fost ranit.

Ceilalti participanti la trafic au sunat la 112, o Ambulanta sosind la fata locului, insa barbatul a refuzat sa fie transportat la spital.



“Mergeam la mama mea, pe malul Prutului. Am vrut sa evit doi catei si am ajuns unde am ajuns. Sa fi avut vreo 60-70 de kilometri la ora", a spus Stelica M.





Intrebat de politisti daca a consumat bauturi alcoolice, acesta a negat, tot spunand “eu sunt cadru didactic".

Realitatea s-a dovedit a fi insa alta, in urma testarii cu aparatul etilotest rezultand o concentratie de 0,89 mg/l alcool pur in aeurl expirat.

Soferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
124

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
478

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...