Incident la Centrul Prietenia din municipiu! Bataie intre doua fete!

Personalul de la Centrul de plasament Prietenia a fost nevoit sa sune, joi seara, la 112 dupa ce intre doua fete de 19 si 15 ani a izbucnit un scandal.

Fata mai mare este cunoscuta cu tulburari de comportament si pe fondul unei crize s-a luat la bataie cu o alta adolescenta, din cate se pare ranind-o pe aceasta din urma cu o sticla.

Angajatele de la centru au sunat la 112, la fata locului ajungand un echipaj de politie si un echipaj SMURD.

Fata de 19 ani a fost transportata la Sectia de Psihiatrie, iar cealalta fata a fost transportat la spital pentru ingrijiri.
Conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a fost informata de acest incindent si a declansat o ancheta.

"Fata de 19 ani a fost adusa miercuri la noi, de la Socola. Este cunoscuta cu tulburari de comportament. Vom cercetata imprejurarile care au stat la bazele producerii acestui incident", a declarat Dan Slincu, directorul DGASPC Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare și educare preventivă, realizate de ISU Botoșani în trei unități școlare din județ! (foto)

Friday, 11 October 2024

Peste 700 de elevi, cadre didactice și personal auxiliar au participat, astăzi, la mai multe activități de informare și educare preventivă desfășurate de pompieri la Școala Gimnazială nr. 4 ...

Primăria Botoșani, partener în Campania de iluminat architectural „Ziua Părinților de Îngeri”! (foto)

Friday, 11 October 2024

În semn de solidaritate cu familiile care au suferit astfel de pierderi, mai multe clădiri emblematice din 13 orașe din țară vor fi iluminate în culorile roz și bleu, simboluri ale sp...

S-a semnat contractul pentru extinderea rețelei de canalizare în zona Lebăda și satul Curtești! (foto)

Friday, 11 October 2024

Această investiție a fost solicitată de rezidenții din zonă încă din anul 2019, prin interpelări în Consiliul Local și adrese scrise. În urma acestor solicitări, Primăria B...