Încercare eşuată de schimbare a viceprimarului din Curteşti!

O iniţiativă a consilierilor locali PNL şi PDL din Curteşti de a-l schimba din funcţie, în şedinţa extrordinară de Consiliu Local de miercuri, pe viceprimarul social-democrat Maricel Anton a fost sortită eşecului.

Pe ordinea de zi au fost două proiecte de hotărâre. Unul de schimbare a actualului viceprimar şi al doilea de numire în funcţie, în locul acestuia, a lui Florin Plian, exclus din PDL.

Situaţia consilierului local Florin Plian a creat o vulnerabilitate proiectului pentru că unul dintre juriştii Instituţiei Prefectului, prezent la şedinţă, a explicat că situaţia neclară a trei dintre aleşii locali PDL, excluşi din partid în urmă cu câteva luni, permite atacarea tuturor hotărârilor luate de CL.

În aceste condiţii, în zilele următoare se va pune în discuţie schimbarea din Consiliul Local a celor trei aleşi excluşi din partid.

Şedinţa de Consiliu Local de miercuri s-a transformat într-un circ, situaţia la conducerea Primăriei Curteşti rămânând neschimbată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Importanța licenței cazinourilor online: Cum verifici siguranța platformelor

astăzi, 16:36

În lumea fascinantă a jocurilor de noroc online, siguranța și încrederea sunt esențiale. Cu toate acestea, navigarea prin multitudinea de opțiuni poate fi copleșitoare, mai ales pent...

Mesajele de avertizare a populației și tehnologia utilizată! (Video)

astăzi, 16:21

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență ne aduce la cunoștință metoda prin care este difuzat un mesaj de avertizare a populației.    Operatorul Sistemului RO-ALERT are la ...

ANAF a făcut public Ghidul pentru accesarea facilitaților fiscale!

astăzi, 15:40

Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, în secțiunea „Asistență contribuabili, domeniul " Servicii oferite contribuabililor"-  categoria &...