Început de an şcolar trist pentru colegii lui Valentin Mistreanu, adolescentul înecat în piscină. “Trebuia să fii la şcoală..."

Început de an şcolar trist pentru colegii lui Valentin Mistreanu, adolescentul înecat în piscină. “Trebuia să fii la şcoală..."
Colegii de şcoală ai lui Valentin Mistreanu, adolescentul în vârstă de 17 ani care a murit la începutul lunii august după ce s-a înecat într-o piscină, se gândesc mereu la el, iar în prima zi din noul an şcolar au postat pe o reţea de socializare câteva mesaje.

"Valentin, a inceput noul an scolar, trebuia sa fii langa colegii tai....la scoala,dar......Dumnezeu sa te odihneasca!"

"Of...o luna si o zi... Pentru mine parca au trecut 10 ani...Ne este foarte dor de tine, hai inapoi..."

"O lună.. dor de tine Vali", sunt o parte dintre mesajele postate pe Facebook.

Valentin Mistreanu era elev al Colegiului Naţional "A.T. Laurian".


Medicii au stabilit ca moartea a fost cauzata de insuficienta cardio-respiratorie survenita pe fondul unei asfixii mecanice prin inec.

Valentin a mers la piscină cu mai mulţi prieteni, profitând de zilele de vacanţă şi deşi nu ştia să înoate s-a aventurat într-o zonă unde apa avea peste 2 metri.

El a murit la spital, lăsând în urmă multă durere.

Valentin Mistreanu dorea să devină medic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
2

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
200

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
969

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...